ЗА НАС

Пробив

 • 59
 • 49
 • 65

јилонг

ВОВЕД

Shanghai Zhongjian Textile Machinery Co., Ltd основана во 1978 година, му припаѓаше на оригиналното кинеско Министерство за текстилна индустрија, е приватно претпријатие специјализирано за истражување и развој, производство и маркетинг услуги како целина на модерни текстилни машини.До денес сме развиле во еден од најголемите кинески производители и добавувачи со скала од годишно производство 3000 комплети разбои со рапер, шатл-разбои и годишен извозен капацитет од 1000 комплети разбои од сите видови.

 • -
  Основана во 1988 година
 • -
  34 години искуство
 • -+
  100+ Повеќе од 100 производи
 • -$
  Повеќе од 40 милиони

производи

Иновации

ВЕСТИ

Услуга прво