PËR NE

Përparim

 • 59
 • 49
 • 65

yilong

PREZANTIMI

Shanghai Zhongjian Textile Machinery Co., Ltd, themeluar në vitin 1978, i përkiste Ministrisë origjinale Kineze të Industrisë së Tekstileve, është një ndërmarrje private e specializuar në shërbimin K&Zh, prodhimin dhe marketingun si një tërësi e makinerive moderne të tekstilit.Deri në ditët e sotme ne jemi zhvilluar në një nga prodhuesit dhe furnizuesit më të mëdhenj të Kinës me një shkallë prodhimi vjetor 3000 komplete tezgjahjesh me shpatë, tezgjah për anije dhe kapacitet vjetor eksporti 1000 komplete tezgjah të të gjitha llojeve.

 • -
  E themeluar në vitin 1988
 • -
  34 vite eksperience
 • -+
  100+ Më shumë se 100 produkte
 • -$
  Më shumë se 40 milionë

produkteve

Inovacioni

LAJME

Shërbimi së pari