Makinë elektronike Jacquard

 • Makinë elektronike jacquard GJY

  Makinë elektronike jacquard GJY

  •Veçoritë e pjesëve mekanike

  - Sistemi i drejtimit të marsheve

  -Përvetësimi i metodës së thjeshtë të rregullimit të lartësisë së thikës dhe sistemit të rregullimit të dimensioneve të hapjes së shpejtë që sjell fleksibilitet ekstrem në makinë

  -Kornizë e veçantë e trupit të përshtatshme për fabrikën me madhësi të vogël.

 • Makinë elektronike jacquard Ge/ges

  Makinë elektronike jacquard Ge/ges

  •Veçoritë e pjesëve mekanike

  -Nxitur nga kamera ekscentrike jashtëzakonisht e fortë dypalëshe

  -Mirëmbajtje minimale

  -Me dizajn të integruar të kornizës që përmban përparësitë e saktësisë së lartë, intensitetit të lartë dhe peshës së lehtë

  -Pajisur me mekanizmin ngritës të ekuilibrit-krah i cili eliminon ngarkesën e çekuilibruar dhe mund të funksionojë pa dridhje.

  -Përvetësimi i metodës së thjeshtë të rregullimit të lartësisë së thikës dhe sistemit të rregullimit të dimensioneve të hapjes së shpejtë që sjellin fleksibilitet ekstrem në makinë

  -Pajisur me mekanizmin e ngritjes së fortë, strukturën mbajtëse dhe sistemin e përzgjedhjes së gjilpërave i cili mund të funksionojë normalisht me shpejtësi të lartë

 • DL_DLS

  DL_DLS

  ·Karakteristikat e pjesëve mekanike

  -Sistemi me zinxhir të dyfishtë

  -Përvetësimi i metodës së thjeshtë të rregullimit të lartësisë së thikës dhe sistemit të rregullimit të dimensioneve të hapjes së shpejtë që sjellin fleksibilitet ekstrem në makinë

  -Pajisur me mekanizmin e ngritjes së fortë, strukturën mbajtëse dhe sistemin e përzgjedhjes së gjilpërave i cili mund të funksionojë mirë.

 • BZ-II jacquard selvedge

  BZ-II jacquard selvedge

  Sistemi i drejtimit

  I përshtatshëm për lloje të ndryshme modelesh tezgjah, të projektuar posaçërisht mekanizmin e transmisionit

  e rripit sinkron

  Drejtimi i pavarur i servo motorit, sinkron i saktë me tezgjahun, i rregulluar nga koduesi

  Shpejtësia maksimale: 1000 rpm

  Lloji i kthimit mbrapa: i projektuar posaçërishtpranverëkthim mbrapa, i përshtatshëm për shpejtësi të lartë

  Kontrolluesisistemi:i zoti, i përshtatshëm për përdoruesit dhe i lehtë për t'u përdorur

  Tezgjah i përshtatur: të gjitha llojetvegjë me shpatë,projektivetezgjahut,ajri-jet vegjë, avion ujitezgjahut dhe tezgjahut

  Aplikimi i pëlhurave: thurja e pjesëve dhe etiketave dhe logos së të gjitha llojeve të pëlhurave të sheshta, pëlhurave të trasha dhe pëlhurave industriale

  Karakteristika e drejtimit: derdhje e plotë me ngritje të dyfishtë, ngarje me shufrën lidhëse, derdhje paralele