Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Po në lidhje me kohën e dorëzimit?

Automjete standarde-Dorëzimi i ex works brenda 45 ditëve të punës nëse kemi pasur automjete në magazinë.Dorëzimi ex works Brenda 120 ditëve pune nëse jo.Automjete për qëllime të veçanta - sipas kërkesave tuaja për rimontim.

Mund të vizitoj fabrikën tuaj?

Sigurisht, ne mund të ofrojmë ftesa nëse është e nevojshme.

Cilat janë kushtet e pagesës?

Pagesat e disponueshme përfshijnë T/T, L/C në shikim, pagesë bankare në internet.

Unë dua të jem agjenti juaj në vendin tim, a është mirë?

Po, ne presim partnerë afatgjatë me aftësi dhe arritje të larta.

A mund të riparoni automjetet sipas kërkesave tona?

Po, ne kemi një fabrikë të riparimit profesional dhe ekip kërkimor për të përmbushur kërkesat tuaja të veçanta.

A pranoni porosi me porosi?Cila është porosia juaj MOQ?

Po, po, MOQ ynë është 1 grup.